Wanneer je een communicatie- of schrijfklus uitbesteedt, wil je natuurlijk weten met welke kosten je ongeveer rekening moet houden. Daarom heb ik hieronder een aantal tarieven voor je op een rij gezet. Omdat elk project anders is, is het lastig om vooraf exact in te schatten hoeveel uren erin gaan zitten. Ik geef je altijd een indicatie en ik reken alleen de daadwerkelijk gemaakte uren.

Mocht er meer tijd nodig zijn om het beoogde resultaat te behalen laat ik je dat altijd vooraf weten! Voor een eerste (kennismakings)gesprek reken ik uiteraard geen kosten.

  • Advieswerk en conceptontwikkeling: € 80,- per uur
  • Copywriting (schrijfwerk): € 75,- per uur
  • Eindredactie: € 65,- per uur

Het minimale factuurbedrag voor nieuwe opdrachtgevers bedraagt € 150,-.

Reiskosten voor afspraken in de regio (een straal van 25 kilometer rondom Eindhoven) zijn inbegrepen in het uurtarief. Daarbuiten hanteer ik een tarief van € 50 per uur voor de reistijd. Kilometervergoeding buiten Eindhoven: € 0,30 per kilometer.

De genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Ik hanteer een betaaltermijn van 14 dagen.

Ik hoop dat bovenstaande informatie je een globaal beeld geeft van de investering die nodig is om Editie7 voor je te laten werken. Neem contact met mij op voor een indicatie op maat. Bel me op telefoonnummer 06-24 26 81 91 of stuur me een e-mail.