Communicatieadvies

Heb je een communicatievraagstuk waar je zelf niet helemaal uit komt? Of wil je sparren over een idee of een plan? Ik ben graag je klankbord en kom met een bevestigend antwoord of juist een verfrissend nieuw inzicht. En als je wilt maak ik ook meteen een vertaalslag naar creatieve content. 

Projectleiding

Jouw communicatieprojecten zijn bij mij in goede handen. Van ideevorming tot uitvoering, het volledige proces mag je aan me uitbesteden. Ik sta erom bekend dat ik fanatiek ben. Dat helpt me in het bereiken van het beste resultaat. En ... het werkt aanstekelijk!

Contentcreatie

Zoek je naar een verrassende manier om jouw boodschap bij de doelgroep tussen de oren te krijgen? Je mag gebruikmaken van mijn creatieve geest! Ik zit altijd vol met nieuwe ideeën en plannen en kan als geen ander uit-de-bekende-box denken. 

Copywriting

Ondanks de opkomst van (bewegend) beeld als communicatiemiddel, is het geschreven woord nog steeds onmisbaar in communicatie. Om een verhaal te vertellen heb je woorden nodig. Ik help je graag die woorden te vinden. Interviews, case studies, webteksten, artikelen, columns of blogs: laat me weten wat je nodig hebt en ik klim in mijn pen!